Намери ни
To Top

В Англия избухнаха! Този трансфер взривява групата на Лудогорец

В Англия избухнаха. Медиите на Острова разпространиха сензационна информация за трансфер, който трябва да се осъществи следващото лято. Слуховете за сделката взривяват групата на Лудогорец в Шампионска лига, защото са замесени световните колоси Реал Мадрид и Ливърпул.

Според „Метро“ и „Дейли Мейл“ мърсисайдци ще се опитат да привлекат легендата на белия балет Икер Касияс.


Визира се, че подобен трансфер може да се случи през лятото на 2015-а година.

Пуул има нужда от опитни и доказани асове в състава си, какъвто е Касияс, а Реал ще търси нова голяма звезда за вратарския си пост, пише „Метро“.

Остава да видим как ще се развият всички трансферни слухове между Реал Мадрид и Ливърпул. Иско и Касияс са сочени като потенциални големи мишени на червените, а в медиите на Острова се прокрадна и тезата, че кралския клуб ще опита да отмъкне суперталанта Стърлинг от състава на Пуул.

При всички положения информациите ще се отразят на предстоящите битки в Шампионска лига между двата гранда. На този етап от Лудогорец се надяват да вземат максимален брой точки срещу Базел, а белия балет да доминира срещу червените, за да имат шанс българските орли за класиране на 1/8-финалната фаза, колкото и амбициозно да звучи като цел.

Ощр от категория Трансфери