sportove.net

Арда с престижна победа в контрола

Арда записа първа победа в предсезонната си подготовка. Футболистите на Елин Топузаков се наложиха на ФК Македония Гьорче Петров с минималното 1:0. Срещата се игра на един от терените на комплекс „Евима“ в Банско. 

Единственото попадение бе дело на Венци Бенгюзов в 21-та минута.


Георги Андонов пресира вратаря на гостите и след като успя да пресече топката, подаде към Веселин Марчев, който пък намери с едно докосване оставения сам Бенгюзов, и той хладнокръвно вкара топката в мрежата. 

Преди първото попадение и двата отбора създадоха положения пред двамата вратари, но те бяха безрезултатни.

fcarda.bg

48
снимки

След почивката Елин Топузаков направи няколко промени в състава. В 75-та минута Беркай Халил имаше възможност да се разпише, но след удар в наказателното поле топката бе избита.

Малко след това Ахмед Осман имаше добра възможност, но и той не успя да отбележи. До края на срещата гостите отправиха два удара към вратата на АРДА, но те не бяха опасни. 

Следващата контрола на Арда е на 14-ти юли от 18.00ч. срещу Кариана Ерден, отново на терените на комплекс „Евима“ в Банско.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА: 12. Ганев, 22. Кръстев, 5. Стойчев, 3. Сандев, 71. Крумов, Чанев, 91. Бенгюзов, 14. Г. Андонов, 21. Мисяк, 20. Лозев, 9. Марчев
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.