sportove.net

Левски ще търси истината за себе си в Лихтенщайн

Левски и Делио Роси днес откриват кампанията си в Лига Европа. „Сините” пътуваха до Лихтенщайн, за да се изправят от 18,45 часа срещу актуалния носител на Купата в страната – местния Вадуц.

Състезаващият се във втора дивизия на Швейцария отбор не изглежда като възможно най-страшния съперник, но място за подценяване няма. Още повече, че „сините” ще бъдат без двама от основните си играчи през миналия сезон.


Халфът Филипе Нашименто и крилото Паулиньо не пътуваха с отбора заради проблеми с контузии. Същото важи и за Ривалдиньо, който макар да се възстанови от своята травма, явно не демонстрира достатъчно добра форма.

Наставникът на Левски Делио Роси взе 20 футболисти със себе си за визитата и категорично отхвърли статута на фаворит, който се приписва на неговия тим. „Считам това за един много важен мач, за важен етап. Тези мачове имат съвсем друг вкус. Всичко зависи от нас. Ние сме нащрек. Още повече, че през изминалия сезон се потрудихме, за да стигнем до тези мачове”, каза италианецът преди мача.

ГЛЕДАЙ ВАДУЦ-ЛЕВСКИ ОТ 18,45 ЧАСА В ЕФИРА НА И ОНЛАЙН НА !

От сезон 1999/2000 насам Вадуц е редовен участник в Лига Европа (и предшественика на турнира – Купата на УЕФА). На практика през XXI век отборът не участва в евротурнирите само през кампания 2012/2013. Дотук най-доброто му представяне е доостигането до третия квалификационен кръг.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.