sportove.net

Агентът на Роналдо на съдбоносна среща в Мадрид

„Скай Италия” предаде, че днес агентът на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш е очакван на среща с шефовете на Реал Мадрид. Това значи, че днешният ден може да се окаже ключов за трансфера му в Ювентус.

Испанските медии добавят, че суперагентът вече е представил пред Реал Мадрид официалната оферта на „бианконерите”, които са склонни да платят 100 милиона евро за португалския национал. Той пък вече е уточнил личните си условия при тях, като най-вероятно става дума за 4-годишен контракт със заплата от 30 милиона евро на сезон.


Така ще стане окончателно ясно дали джентълменското споразумение между Кристиано и „белия балет” все още е валидно. През последните дни се заговори, че Реал би могъл да пробва да изкопчи трансферна сума от 120-130 милиона евро.

Ако пък само 100-те милиона се окажат достатъчни и Реал оторизира сделката, преминаването на Роналдо в Ювентус ще бъде финализирано до края на седмицата.

Показателно е, че италианският журналист Габриеле Маркоти, който поначало беше скептичен относно сделката, сега доложи пред ESPN, че всичко може да приключи успешно за Юве в следващите 48 часа.

Още по темата:
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.