sportove.net

Деси Банова си направи пластична операция на носа и вижте на какво заприлича (ФОТО)

Вече бившата синоптичка и настояща г-жа Плевнелиева, дава мило и драго, за да е с перфектна визия. Прясната булка започва да се тунингова, като най-първо поправи носа си, видя HotArena.

ВИЖТЕ НОВАТА ВИЗИЯ НА ДЕСИ БАНОВА!

На снимката в галерията ясно се вижда че предната част на обонятелния орган е стеснена и леко повдигната. Това изцяло променя визията на красавицата.


Явно предишната месеста форма на носа не се е нравил на Деси.

ВИЖТЕ НОВАТА ВИЗИЯ НА ДЕСИ БАНОВА!

Близки до екс синоптичката споделят, че тя е готова на всичко, за да изглежда перфектна. Веднъж хванала златната кокошка, нямала намерение да я изпусне, заради някоя засукана и по-млада мацка. Преди време се заговори, че е започнала и процедури с т.нар „вампирски“ лифтинг, чрез който кожата на шията и лицето се подмладява с години. Банова се е подложила на ускорена терапия от последователни процедури в продължение на няколко месеца, за да изглежда перфектно за сватбата си с Плевнелиев.

ВИЖТЕ НОВАТА ВИЗИЯ НА ДЕСИ БАНОВА!

Koлeжĸитe й Гepи Maлĸoдaнcĸa и Hиĸoл Cтанкулова злобеели из ĸopидopитe нa Нова, че скоро бившата им колежка ще заприлича на плeймeйтĸa и манекенка в eднo.

ВИЖТЕ НОВАТА ВИЗИЯ НА ДЕСИ БАНОВА!
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.