sportove.net

Разкриха я! Една от най-известните българки струва 2 хил. лв за цяла нощ в леглото! Вижте я чисто гола (снимки 18+)

Високоплатена жрица ли е плеймейтката Ася Капчикова? Вода в мелницата на слуха, че знойната блондинка се препитава, практикувайки най-древния занаят наля бившето й гадже – рапъра Криско, узна HotArena.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА АСЯ КАПЧИКОВА!

Темата за проституцията повдигна самата Ася, която оповести, че неотдавна неизвестни хакери са атакували профила й в социалната мрежа и от нейно име са приели оферта за секс между нея и платежноспособен клиент. 25-годишната плеймейтка намекна, че поръчител на очернянето й е хип-хоп звездата Кристиян Талев – Криско, с който тя бе интимна само допреди година.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА АСЯ КАПЧИКОВА!

Свидетели на отношенията между Ася и Криско, чиято връзка трая едва няколко месеца, разкриват пред „Уикенд”, че рап звездата е зарязал разкрепостената моделка именно заради достигналата до него публична софийска тайна, че гаджето му е ВИП компаньонка.


ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА АСЯ КАПЧИКОВА!

„Ася работи като момиче на повикване поне от 3-4 години. Преди да спечели еротичния конкурс „Мис Плеймейт”, тя се срещаше с мъже за по 500 лева на вечер. Ходеше само на адреси при заможни клиенти, предимно мъже от люлинския крими контингент. След това стана любовница на местния гангстер Гулията, който плати да спечели конкурса”, разказват накратко биографията на Ася Капчикова запознати с миналото й.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА АСЯ КАПЧИКОВА!

Ася се залюби с Криско в края на 2015 г. и се раздели с него броени месеци, след като се сдоби с короната на „Мис Плеймейт”. Пред свои приятели Криско неведнъж е признавал, че се е разделил с Ася, тъй като се сдобил с многобройни доказателства, че тя е компаньонка и обслужва мастити богаташи. Впоследствие блондинката участва в риалити шоу, което вдигна чувствително цената й.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА АСЯ КАПЧИКОВА!

„Още докато беше с Криско, тя се срещаше със Слави Трифонов, с един от собствениците на голям хранителен концерн и с още няколко богаташи. Знае се, че цената й за една нощ е 2000 лева и не подлежи на коментиране. Ася работи с две нейни приятелки – едната е Велислава, а другата е Нора. Те сами си намират клиенти и си ги прехвърлят една на друга”, свидетелства пред „Уикенд” дама с идентичен на Ася Капчикова занаят.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.