sportove.net

Реал възмутено отрече да има контакт и спогодба за Мбапе

След отпадането на страната им от Световното първенство, испанските медии се развихриха около трансферната политика на европейския клубен шампион Реал Мадрид. Вестник “Ас” дори публикува шокиращата информация, че “белите” са готови да пръснат 622 млн. евро, за да вземат двете звезди на ПСЖ – Неймар и Килиан Мбапе. 

Последва остра реакция от ръководството на клуба.


То определи тези информации като “чиста проба лъжа”, но интересното е, че го направи само в частта с едва ли не сигурната договорка с парижани за подписа на френския тийнейджър. 

“С оглед на публикуваните информации в испанския печат от последните часове, че Реал Мадрид има договорка с Пари Сен Жермен за подписа на Килиан Мбапе, нашият клуб иска да обяви, че това е пълна лъжа.”

Реал Мадрид не е отправял никаква оферта към клуба или играча и призовава да не се разпространяват повече подобни лъжливи информации, които не са потвърдени от нито една от засегнатите страни”, написаха от клуба. 

В Испания веднага се хванаха за сламката, че не се отрича за евентуалната сделка за Неймар, но пък Реал излезе с подобно становище, написано в същия дух, само преди няколко дни. Така че явно засега тази тема е затворена. 
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.