sportove.net

Кобрата получава страхотна помощ да набие Голямото бебе

Голямо рамо ще получи българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев за следващия си мач. Той се очертава да е на 1 септември срещу американеца Джарел Милър и победителят от него ще се бие с Антъни Джошуа за титлата на IBF. 

Подготовката на родния боксьор ще бъде водена от именития германски треньор Ули Вегнер, благодарение на когото постигна последните си победи на професионалния ринг. Двамата вече започнаха работата си.


 

Ветеранът в треньорството има договор със “Зауерланд” до 30 юни, но въпреки това ще изпълни задълженията си към Кобрата. Всъщност, българинът е единственият, за когото Вегнер ще направи това изключение. 

Той е обявил, че няма намерение да работи повече със слаби боксьори и точно затова ще направи изключение именно само за Пулев, защото вижда потенциал у него. 

“Да бъда боксов треньор е моят живот. Но не мога да се занимавам с посредственост. Затова ще имам само едно изключение”, заяви Вегнер пред германското издание “Абендблад”. 
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.