sportove.net

Кобрата спечели търга с Милър, мачът може да е у нас

Добри новини от търга за мач между Кубрат Пулев и Джарел Милър. Той бе спечелен от компанията на българина Ивайло Гоцев “Епик Спортс”, която извади оферта от впечатляващите 2 111 111 долара.

“Епик Спортс” спечели и наддаването за проваления мач между Пулев и Дилиан Уайт заради желанието на промоутърите да организират двубоя в България.

Предложението на “Епик Спортс” бе доста по-добро от предложените 1 000 010 долара от Зауерланд, които все още имат договор с Пулев.


Така е много вероятно мачът, който ще определи задължителния претендент за титлата на IBF да се проведе в България.

Както щеше да бъде и при мач с Уайт, отново приходите ще се разделят в отношение 75:25 в полза на Пулев

За 29-годишния американец Милър мач в България определено не е най-желаното нещо, но за разлика от Уайт, той най-вероятно ще се съгласи на него. Причината е, че сумата от малко над 500 хиляди долара, която ще получи, е сериозна за стандартите му и той не би се лишил от шанса.

Единственият вариант, при който Милър ще се откаже, би бил, ако си уреди директен мач с Джошуа, тъй като от лагера на шампиона считат американеца за подходящ съперник.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.