Намери ни
To Top

Изненада: ето какво признал пред колеги разстроеният Икер Касийяс в съблекалнята на Испания

Титулярният вратар и легенда на националния отбор на Испания Икер Касийяс е направил интересни признания пред свои колеги в съблекалнята, минути след загубата от Словакия с 1:2. Въпреки слуховете, че атмосферата в щаба на Ла Роха не е на ниво, както и че подобни слова са рядкост, сан Икер имал достойноството да изкаже мнението, което споделят доста фенове.

Вратарят бил толкова разстроен от грешките си, че заявил намерение да прекрати своята кариера за „Ла Роха“. Икер виждал, че формата му няма нищо общо с тази, в която е бил в най-силните си години и не искал повече да се срами.


Казал пред най-близките си колеги, че предпочита да си тръгне сега, вместо да бъде запомнен с вина за загуби на Испания, определяни в родината му като „шокиращи“. Все пак, след като се поуспокоил и преосмислил желанията си, сан Икер решил да не спира с „Ла Роха“ на този етап.

Колегите му пък определили поведението на човека с ръкавиците като повече от достойно и нямащо нищо общо с други вратаир, оправдаващи грешките си, водещи до слаби резултати, с неефективната атака.

Ощр от категория Анализ