sportove.net

Гришо: Не се страхувам от Джокович, време е да покажа какво мога

Григор Димитров определено нямаше късмет при жребия за турнира в Куинс. Българинът е поставен под №2, но още във втори кръг може да срещне Новак Джокович.

Само че това изглежда не притеснява Григор, който е на мнение, че е време да повиши нивото си след сезона на клей и не се притеснява от нито един съперник.

“Всеки кръг значи много тук.


Ще бъде трудна битка при всички случаи и първо трябва да мина през първия кръг. Очевидно някои играчи са непоставени, а имат страхотни успехи през годините. В същото време е време да играя, време е да повиша нивото и ако трябва да играя с когото и да е в ранните кръгове, аз съм там, за да направя разликата.”

“Обичам да казвам, че много неща в живота са за правилния момент и може би е време за мен да направя следващата стъпка. Трябва да се справя добре срещу тези играчи, за да успея.”

В Куинс Григор ще играе и на двойки като стартира още днес с двубой в тандем с Райън Харисън. Техни съперници са британците Кайл Едмънд и Нийл Скупски.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.