Намери ни
To Top

ТОТАЛЕН РЕЗИЛ! Галена пияна и без гащи на участие! Вижте как се разкрачи и без капка срам си показа котето (ВИДЕО и СНИМКИ 18+)

Галена удари дъното. Тя стана за тотален резил, след като толкова прекали с алкохола, че буквално започна да лази на четири крака в провинциална дискотека. Този резил дълго време ще кара фолк певицата да се черви, съобщава „HotArena“.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Фурията била в клуба не по работа, а на рожден ден заедно с половинката си Галин, който също бил стабилно на градус.


С тях е била и бившата жена на вафления бос – Деси Слава, която влязла в тон с тяхното настроение, пише сайтът.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Фенове са успели да увековечат паметната вечер, като са заснели клипче с резила на тримата. Кадри от него публикува столичен всекидневник и на тях ясно се вижда неадекватното състояние на Галена. Включва се и Галин, който хваща микрофона и пее ретро парче на Слави Трифонов – фалшиво, но от сърце. Явно песента е сред любимите на Галена, защото я кара да изпадне в екстаз.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Фурията в един момент буквално се свлича на земята и започва да се въргаля в мръсните салфетки, мята коси, навирайки се между чатала на мъжа си. Ред е на Деси Слава, която почти обяздва бившия си, като го ползва за пилон. „Грозна гледка бяха. Не им отива нито на годините, нито на звездния статут да се държат по подобен начин“, клатеха глава фенове.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Ощр от категория Акценти