sportove.net

Манчестър Юнайтед се похвали с второ ново попълнение

След като си осигуриха подписа на бразилския национал Фред, от Манчестър Юнайтед се похвалиха с още един нов играч. Това е португалският тийнйджър Диого Далот, който и позира с екипа на клуба пред официалния сайт. 

Младият краен бранител подписа договор за 5+1 години. Той идва от Порто, а “червените дяволи” засега не разкриват срещу каква сума са си осигурили подписа му.


Но “драконите” не продават евтино…

Диого Далот е само на 19 години, като направи професионалния си дебют във футбола едва през изминалия сезон. Но пък с изявите си веднага впечатли големите клубове на Стария континент и не се задържа дълго в Португалия. 

“Диого е невероятно талантлив младеж, който има всички качества да стане основна фигура в отбора ни. Той има всички качества, които един краен бранител трябва да притежава – физика, тактическа интелигентност, технически качества. А като прибавим, че е част от великата академия на Порто, бъдещето пред него е светло”, сподели мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо. 
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.