sportove.net

Срамна гледка в Студентски град! Оргия със студенти разтърси образованието, хиляди българи са в потрес (СНИМКИ 18+)

Студенти мериха циците на кандидатките в конкурса “Мис Естествен бюст” , който се проведе в дискотека в Студентски град, пише в. “Телеграф”.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Победителката обаче се оказа, че е първата носителка на титлата от 2009 година – Светлана Динкова. На тазгодишното събитие тя отново успява да спечели журито и одобрението на всички присъстващи в нощния клуб.


ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Разкрепостена, дръзка и артистична, брюнетката демонстрира завидни умения на сцената, а еротичният й танц вдигна гостите на крака. Измерването на гръдната обиколка била най-интересната част от вечерта, особено за студентите, които имали честта да съобщят резултатите, коментират в мрежата.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Макар ласките и целувките между жени да са присъщи на тези конкурси, очевидци твърдят, че случилото се може да се характеризира с думи като пошлост и вулгарност, но не и да се определи като еротика. Голямата награда за Светлана е главна роля в нов български филм с работно заглавие “Луда надпревара”. Тя ще се превъплъти в шпионка, чийто живот виси на косъм.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.