sportove.net

Меси: На СП не винаги логиката тържествува

Звездата на аржентинския национален отбор Лионел Меси смята, че тимът има сили да спечели титлата на в Русия, въпреки че не е поставян сред големите фаворити.

“На световните първенства не винаги логиката тържествува – заяви голаджията. – Първата ни основна задача е да спечелим първия ни мач. Това е много важно, защото ще ни даде необходимото спокойствие.


Никой не трябва да се съмнява, че ще дадем всичко от себе си. Имаме страхотна възможност и всеки един изгаря от желание да се докаже. Чакаме с нетърпение шампионата. Никой не трябва да отписва Аржентина. Ние винаги сме сред кандидатите за крайната победата”.

Лео все пак отчита, че този път “албиселесте” не са сред най-изявените фаворити. Според Меси това са тимовете на Франция, Германия, Бразилия и Испания. “Трябва да играем като тях. Имаме отлични играчи и ще се постараем да се борим срещу всеки съперник. Отиваме в Русия с една цел. Световната купа е мечта за нас, за цялата страна. Не сме сред основните претенденти, но сме много силни, тренираме и се подобряваме с всеки изминал ден”, добави идолът на милиони по света.


Аржентина е в група с Исландия, Хърватия и Нигерия на Мондиал 2018.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.