sportove.net

Меси: Всеки път осъзнавам по-ясно, че мястото ми е в Барса

Най-изтъкнатият играч на Барселона Лионел Меси призна в интервю пред Canal 13, че колкото повече време отминава, толкова по-ясно осъзнава, че мястото му е на „Камп Ноу“. 

 Петкратният носител на „Златната топка“ в момента продължава усилената си подготовка за Мондиала в Русия. Аржентина е в група „D“ заедно с тимовете на Исландия, Хърватия и Нигерия.

„Всеки път по-ясно осъзнавам, че мястото ми е в Барселона.


Този отбор ще бъде единственият ми в Европа“, зарече се Меси, който не скри, че в бъдеще има амбиции да играе в родината си.

„Винаги съм казвал, че имам желание да играя в Аржентина. Имам го на ум. Би ми харесало да усетя тази тръпка, дори да е за шест месеца или даже за един двубой. Човек никога не знае“.

Голмайсторът демонстрира и умереност за предстоящия световен шампионат.

„Трябва да идем на Световното спокойни. Не е редно да правим гръмки изказвания, че ще станем шампион, защото към днешна дата не сме най-силния тим. Хубаво е да сме реалисти, но заминаваме за Русия с цел да изживеем мечтата си“, отбеляза Меси.

Световното започва на 14 юни и ще продължи до 15 юли.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.