sportove.net

Клоп: Лош късмет, Салах е в болница

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от загубения финал в Шампионската лига. Мърсисайдци допуснаха загуба с 1:3 от Реал Мадрид в решителния сблъсък за трофея, а германският специалист отдаде поражението на лошия късмет.

Освен това Ливърпул даде свидна жертва още в самото начало на срещата. Голямата звезда на “червените” Мохамед Салах се контузи в 25-ата минута, което без съмнение се отрази на играта им.


 

“Поздравления на Реал Мадрид. Разбира се, че контузията на Салах изигра ключова роля в срещата. Единоборството с Рамос бе доста сериозно и грубо. Лош късмет с Салах. Контузията му изглежда наистина сериозна. В момента той е болница, където минава скенер. Възможно е травмата да е в областта на ключицата или рамото. Това е много лошо за Мо, много лошо за нас, много лошо за Египет. Това е онази част от футбола, която никак не харесва”, каза Клоп.

“Никога няма да разберем какво щеше да стане, ако Мо бе останал на терена. През първото полувреме играхме добър футбол, имахме положения, пресирахме съперника. Нуждаехме се от малко повече късмет във финала. Ние не просто нямахме късмет, а ни споходи лош късмет. Мисля си как е възможно това да се случи тази вечер”, допълни той.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.