Намери ни
To Top

Трансферната бомба на века гръмна! Стана ясно къде ще продължи да играе Кристиано Роналдо, сумата е 300 млн. евро

Френските богаташи от ПСЖ възнамеряват отново да взривят трансферния пазар.

Миналото лято „принцовете“ привлякоха Неймар от Барселона за рекордните 222 милиона евро и Килиан Мбапе от Монако под наем със задължителна откупна клауза от 180 млн. евро.

Според El Confidencial обаче парижани нямат намерения да спират дотук. Катарските собственици на клуба вече са направили първи стъпки относно купуването на голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.


От „Парк де Пренс“ са обявили на агентите на петкратния носител на Златната топка, че са готови да му платят 300 милиона евро чрез петгодишен договор. По този начин португалският национал отново ще изравни Лео Меси като най-скъпоплятенм футболист на планетата. Също така ПСЖ е готов да включи в сделката с Реал и Единсон Кавани.

В Испания съобщиха, че Роналдо е изразил желание да си тръгне от „Сантяго Бернабеу“ заради коментарите на Флорентино Перес, че Неймар може да спечели Златната топка в Мадрид. Вчера пък El Chiringuito написа, че към голаджията има три много изгодни оферти и явно едната е именно от ПСЖ.

„Принцовете“ смятат, че нападателно трио Роналдо – Неймар – Мбапе, съчетано с медийното им влияние, ще помогне за увеличаване на приходите от договора с Министерството на Катар, банка QNB, телекомуникационна компания Ooredoo и др. спонсори. По този начин ПСЖ ще спази и финансовия феърплей на УЕФА.

Ощр от категория Акценти