Намери ни
To Top

И Турция се тресе! Вижте каква грозна Миска си избраха, нашата Тамара Георгиева е истинска прелест в сравнение с нея (СНИМКИ)

Детронираната „Мис Турция 2017“ Ътър Есен е вероятно да се изправи пред съда, след като оскърбително съобщение в Туитър й отне възможността да представи страната си на „Мис Свят“ в Китай преди дни.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Прокуратурата ще иска максималната присъда за красавицата, която в случая може да достигне до 1 година затвор. Анадолската агенция съобщи, че на 18-годишната Есен е повдигнато обвинение в „публично оскърбяване на част от обществото“ със забележка, публикувана в Туитър по време на честванията за годишнината от потушаването на преврата.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

„Тази сутрин ми дойде цикълът, за да празнувам 15 юли, Денят на мъчениците.


Празнувам като кървя с кръвта на нашите мъченици“, гласи постът на Ътър, който предизвика бурните реакции.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

След като й бе отнета короната, чаровната брюнетка се оправда с крехката си възраст. „Искам да кажа, че като 18-годишно момиче не съм имала политически цели, когато написах това съобщение“, поясни тя.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Вместо нея на „Мис Свят“ в китайския град Саня се представи Аслъ Сюмен, която успя да се пребори за място в топ 20 на финала на престижния конкурс по красота, пише „Монитор“.

Ощр от категория Акценти