sportove.net

Киро Скалата водещ на бойно шоу

Кирил Вълчев – Скалата, ще бъде водещ на силната галавечер на бойните спортове „Fuerte en el Ring”. Шоуто ще се проведе тази събота (19 май) в Пловдив. Домакин е зала „Колодрума“. Мачовете започват от 19.


30 ч.

По програма ще се състоят 16 двубоя,които ще бъдат по правилата на кикбокс и бокс. Срещу българските момчета ще се изправят състезатели от 9 държави.

В основния мач на ринга ще се качи звездата на веригата „Глори“ Стоян Копривленски – Снайпера. Негов съперник ще бъде Дима Глевка. Сред останалите участници в шоуто ще бъдат най-добрите ни състезатели от последните години Йордан Янков, Христомир Ранчев, Християн Корунчев, Александър Петров, Атанас Божилов, Богдан Шумаров и др.

„Харесвам битките – сподели Киро Скалата, който помага и в промотирането на събитието. – В социализма те бяха ежедневие за мен. Тренирал съм кикбокс. Бях първият телевизионен продуцент на свободните двубой в България. Снимах най-големите бойци от UFC вЛас Вегас . Тренирал съм там с Ренди Котур и Вандерлей Силва. Имам доста задълбочени познания относно как функционира UFС и подробности от кухнята. Братовчетка ми беше дълго време вицепрезидент на федерацията и заместничка на Дайна Уайт. В България огрганизирах първия бой между родни звездите в шоу бизнеса Дичо срещу Влади Априлов.“
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.