sportove.net

Селекцията на Берое зацикли

Селекцията на Берое за новия сезон зацикли. Според източници, близки до клуба, тримата португалски футболисти, които се очакваше да подсилят заралии, засега се отдалечават.

Основната причина е, че е все по-малко вероятно “зелено-белите” да играят в Лига Европа и затова те не били склонни да подпишат. Нападателят Рикардо Гомеш, който е основен реализатор на Насионал Мадейра, предпочитал да продължи с тима си в елита, след като спечели промоция.


Бави се и трансферът на Иван Минчев. Атакуващият халф на Славия бе смятан за сигурен нов под Аязмото, но в последните дни и той не бил склонен да подсили Берое. Причината е спечелената купа с белите и предстоящото участие в Лига Европа.

Той е провел разговор с ръководството на Славия, откъдето са го информирали и за възможен трансфер в Турция след приключването на евроучастието.

Така развитие около лятната селекция на Берое се очаква да има на по-късен етап, отколкото се искаше на спортно-техническото ръководство.

“Тема спорт”
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.