sportove.net

Радослава Ненова: Винаги съм знаела, че не жена, а планина ще ми го вземе

Един солов играч ни накара да бъдем заедно докрай и да изкачим нашия си Еверест”. Това написа във „Фейсбук” жената до алпиниста Боян Петров, след като вчера издирвателната акция беше прекратена.
„Няма да правя трогателна изповед как се чувствам аз. Аз винаги съм знаела, че не жена, а планина ще ми го вземе…”, посочва тя.


Прекратиха спасителната акция за Боян

“Може би ми се говори за това какъв беше смисълът. Всичко започна от това, че моят мъж изчезна, а аз много исках да го намеря. Не съм хабила енергия да разсъждавам дали беше прав или не. Мисля, че геройството изобщо не беше в спортното постижение. Геройството дойде от това, че много хора надскочиха себе си в тази ситуация, бяха добри и това им харесваше, държави се сдобряваха…и това им харесваше, институции сбъднаха една на пръв поглед немислима акция, пилоти изпълниха уникален и единствен по рода си полет”, допълва Радослава.

Спи спокойно, великане!

“Заливаха ме с мили писма и любов. Дори хейтърите тръпнеха за новина, за да нахейтят и да им олекне. Това е най-мащабната спасителна акция в историята на алпинизма. Странно нали, един солов играч ни накара да бъдем заедно докрай и да изкачим нашия си Еверест.

А аз просто исках да открия Боян, защото ще ми липсва…….”, завършва жената до алпиниста.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.