sportove.net

Позитивизъм след преговорите между Де Лаурентис и Сари

Днес се проведе доста позитивна среща между президента на Наполи Аурелио де Лаурентис и наставника на тима Маурицио Сари. Двамата обсъдиха подновяването на договора на специалиста, който изтича пред 2020-та година. Президентът на партенопеите е споделил своите технически изисквания към Сари, като е пожелал да вижда повече млади футболисти в състава на “адзурите”, които през настоящата кампания водиха тежка битка с Ювентус за титлата в Италия.


От икономическа гледна точка Де Лаурентис е готов да изпълни изискванията на Сари, който желае да получава по 2,8 млн. евро на сезон. Към това възнаграждение ще бъдат добавени и различни бонуси, които могат да достигнат до 1 млн. евро. Президентът на Наполи е изразил и готовност да финансира мащабна лятна селекция, подсилвайки тима за втора атака на титлата през следващата кампания. Очаква се двамата да обсъдят и освобождаващата клауза в договора на Сари, която по всяка вероятност ще бъде премахната.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.