sportove.net

Азар иска качествени нови попълнения, за да преподпише с Челси

Голямата звезда на Челси Еден Азар призна, че бави решението си за това дали подпише нов договор с клуба, за да види първо какви амбиции ще покажат лондончани по отношение на привличането на нови играчи през лятото. Настоящият контракт на белгиеца изтича през 2020 година, а името му често се свързва с трансфер в Реал Мадрид.

Запитан какво би го накарало да подпише нов договор възможно най-скоро, Азар отговори: “Чакам нови играчи за следващия сезон. Искам да бъдат привлечени добри футболисти, защото желанието ми е да спечелим Премиър лийг през следващата година.


Заради това имам нужда от време, преди да взема решение. То е много важно и аз имам нужда да обмисля доста неща. Едно е сигурно – щастлив съм тук. Мисля, че финалът срещу Манчестър Юнайтед няма да бъде последният ми мач за Челси. Това ще е просто последният мач за сезона. Аз съм тук. Двубоят в събота е много важен и искам да го спечелим. Ние сме Челси, имаме нужда от трофей в края на сезона”, заяви Азар.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.