sportove.net

Константинов: Няма конфликти и драми в отбора

Селекционерът на националния ни тим по волейбол: Пламен Константинов изрази задоволство, че към този момент в състава му няма конфликти и драми. Единственият, който е под въпрос за участие в Лигата на нациите и световното първенство, е Цветан Соколов, който може да претърпи операция на крака. Ако не се стигне до интервенция обаче, диагоналът ще бъде на разположение най-малко за мондиала през октомври. В случай че отпадне от групата, той ще бъде заменен от Николай Учиков и Боян Йорданов.


“Равносметка по-добре да правим след световното. Сега конфликти и драми няма в отбора. Мисля, че сме намерили баланс и аз, и състезателите. Мисля, че това е позитивното след тези три години. Надявам се четвъртата година да е най-позитивна. Равносметка – рано е да правя. Тепърва започва лятото и има други приоритети. След световното договорът ми свършва и ще има равносметки”, обясни Константинов.Той допълни, че няма опции за други контроли, освен проверките в Москва следващата седмица с Русия. “И двете контроли са с Русия, няма време за други. След това летим за Китай”. И заяви, че Лигата на нациите е добър шанс на млади момчета да се покажат пред света и да намерят по-силни отбори, в които да  играят през следващия сезон.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.