sportove.net

Жестока драма! 18-годишна красавица почина след бурен секс с 41-годишен! Вижте как мъжът я убил (СНИМКИ 18+)

18-годишно момиче от руския град Архангелск след една нощ в американския спортен бар отиде в дома на човек, който й дал психотропна субстанция. В къщата му Олга Лангил употребила няколко вида наркотици наведнъж. На другата сутрин я намерили мъртва, пише NY Post.

Лекарят от спешна помощ, 41-годишният Невал Парих се срещнал с 18-годишната Олга в бар в курортния град Форт Лодърдейл, Флорида.


И двамата не искали да прекъсват купона и отишли в апартамента на мъжа, където лекарят предложил на момичето избор измежду различни видове наркотици. Сред тях имало кокаин, екстази, фентанил и ксанакс.

Според Парих неговият спътник използвала всички наркотици наведнъж и последвал бурен секс. Той твърди, че е хъркала много силно през цялата нощ, а на сутринта не можел да я събуди.

Мястото бе разследвано от полицията във Флорида.Ченгетата намерили торба с наркотици и медицинска тръба от Парих в нощното шкафче, а в спалнята бил голият труп на младия модел. Трупът бил отведен до съдебните експерти и лекарят дава доказателства.

“Бяхме се забавлявали, но след това тя заспа дълбоко. Оставих я да спи в леглото ми, а аз легнах на дивана. Сутринта исках да я събудя, но тя вече бе мъртва”, споделя докторът.

Сега на страницата на Олга във Facebook нейни близки са пуснали публикацията с молба към свидетелите да отидат в полицейското управление, за да потвърдят или отрекат версията, че сексът между двойката бил по взаимно съгласие.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.