Намери ни
To Top

Ясно е кога Григор излиза на корта в Мадрид

Григор Димитров и Милош Раонич ще се изправят един срещу друг във вторник около 19 часа в среща от втори кръг на тенис турнира от сериите “Мастърс” в Мадрид. Преди това на корта ще излязат Карла Суарес-Наваро и Елина Свитолина. Този двубой ще започне в 17:00.

Милош Раонич преодоля успешно първото си препятствие – квалификанта Николас Кикер от Аржентина с 6:3, 6:2 за 76 минути игра.


Това бе трета победа на клей през 2018 година за Раонич, който е 24-и в световната ранглиста в момента и стигна до трети кръг в Монте Карло преди две седмици, но се отказа поради контузия да излезе на корта срещу Марин Чилич.

Досега Григор Димитров и Милош Раонич са играли четири мача, като българинът има предимство от 3-1 победи. Всичките им предишни мачове обаче са били на твърди кортове, а единствено през 2011 година в Стокхолм (в зала) Раонич излиза победител със 7:5, 6:4. След това Димитров го елиминира на осминафиналите в Бризбейн през 2013-а, във втори кръг на Australian Open 2014, на полуфиналите в Пекин 2016 (Раонич не излиза за мача) и на полуфиналите в Бризбейн миналата година.

Ощр от категория Тенис