sportove.net

Президентът на ФИФА поздрави Лудогорец

Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати поздравителен адрес до своя „приятел” – президента на Български футболен съюз Борислав Михайлов.

Босът на световния футбол отдаде дължимото на 7-мата поредна титла на Лудогорец, като използва случая да честити на всички треньори, футболисти и ръководители на клуба.

Ето и пълният текст на адреса:

„До г-н Борислав Михайлов

Президент

Български футболен съюз

Цюрих, 4 май 2018

Поздравителен адрес за ПФК Лудогорец Разград

Уважаеми г-н президент, скъпи приятелю,

ПФК Лудогорец (Разград) е шампион на България за сезон 2017/18. За мен е огромно удоволствие да изпратя моите сърдечни поздравления към ПФК Лудогорец (Разград) за тяхната седма поредна шампионска титла!

Тази титла е резултат от решимостта на всички, свързани с клуба, и моите поздравления за това огромно постижение са за играчите, треньора, администрацията и целия технически и медицински персонал, както и за феновете.


От името на цялата футболна общественост, бих желал да благодаря на ПФК Лудогорец (Разград) и Вашата федерация, че спомагате за разпространяването на позитивното послание на футбола.

Оставам на Ваше разположение и очаквам с нетърпение да се видим скоро.

Джани Инфантино“
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.