sportove.net

Отлагат със седмица боя на Кубрат и Уайт

Сблъсъкът между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт изглежда ще бъде отложен с една седмица no-късно от първоначално предвидената дата 21 юли. Според последните информации, които идват от Острова, Кобрата, който вчера навърщи 37 години, ще се изправи срещу Костотрошача на 28-и, като мачът им остава на “02 Арена” в Лондон. Мениджърът на Уайт Еди Хърн е категоричен, че в рамките на следващите 5 дни той ще подпише договор с агентите на Пулев от Зауерланд и няма да се стигне до търг за сблъсъка. Британецът вече отхвърли възможността неговият представител да се изправи срещу Луис Ортис в мач за званието претендент №1 на WBC.


Вместо това Уайт ще атакува това на IBF именно срещу Кобрата.

Българинът не се е качвал на професионалния ринг вече повече от година. За последно той боксира с Кевин Джонсън в “Арена Армеец” на 28 април 2017-а. Впоследствие Кубрат подписа договор за бой с Антъни Джо-шуа, но получи контузия и се възстановява 4 месеца.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.