sportove.net

В Германия обвиниха Чакър

“Марсело спира с ръка центрирането на Кимих. Чакър подминава ситуацията. Грешно решение! Не за пръв път застрахователният брокер прави подобни грешки. През 2016 г.


той зачете нередовен гол на Антоан Грийзман (Атлетико М) в 1/2-финалния реванш, което също коства отпадането на Байерн”, изригна “Билд”. Експертът на изданието Лотар Матеус също коментира въпросната ситуация с играта с ръка на Марсело: “За мен е чиста дузпа! В другото наказателно поле със сигурност щеше да бъде отсъдена”, категоричен е носителят на “Златната топка” за 1990 г. Защитникът на Матс Хумелс също прие тежко отпадането. “Отново подарихме гол на Реал, както и в първия мач. Но това е част от футбола. Подобни грешки не бива да се допускат в двубой на това ниво. Не е приятно да отпаднеш, след като си играл толкова добре и си се борил до последно. В подобни мачове, ако искаш да победиш, трябва да бъдеш перфектен”, заяви германският национал.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.