sportove.net

ЦСКА се насочи към Николай Киров

ЦСКА обсъжда имената на няколко специалисти, които да застанат начело на новия сезон, а според информация на ТОПСПОРТ желанието на ръководството е да назначи българин.

Любопитното е, че сред родните специалисти вариант №1 е треньорът на Ботев Николай Киров. С него тепърва ще се водят официални разговори, но наставникът на “канарчетата” вече е запознат с интереса от страна на тима от “Българска армия”.

Под ръководството на Киров Ботев спечели Купата и Суперкупата на България и направи повече от приличен рейд в евротурнирите миналото лято, въпреки постоянните финансови неуредици в клуба.


Отборът му играе приятен за окото футбол, а и обстановката в родния футбол му е добре позната.

До края на настоящия шампионат, който завършва на 20 май ще стане ясно дали двете страни ще стигнат до консенсус. Киров има договор с “канарчетата” до 2020 година, така че ще са нужни и допълнителни споразумения на ниво клуб-клуб.

План “Б” за “червените” е чуждестранен специалист. Твърди се, че единият от тях е настоящият треньор на Цървена Звезда – новина, която обаче по-скоро е в сферата на добрите пожелания.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.