sportove.net

Хърн с контраоферта към Дионтей Уайлдър

Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн подготвя завишена контраоферта към шампиона на WBC Дионтей Уайлдър в последен опит да организира обединителна среща между двамата боксьори. Британецът вече изпрати първото си предложение в размер на $12,5 милиона към Бронзовия бомбардировач, но то бе отхвърлено от Уайлдър и екипа му. От американска страна пък отвърнаха с оферта в размер на $50 милиона, но всичко замръзна, след като договор до Хърн и Джошуа така и не бе изпратен. “Ще изпратя нова оферта към Уайлдър и неговите хора.


Предложението ще бъде с малко по-голяма гарантирана сума или пък с по-добро разпределение на приходите, а може би ще има по малко и от двете. Смятам, че сега е точният момент да седнем на масата за преговорите, защото наистина искаме да организираме този двубой. Не мога да приема тяхната оферта за $50 милиона, тъй като договор до мен така и не стигна. Ние искаме да преговаряме, а те дори не искат да се срещнат с мен”, заяви Хърн. Той посочи трима възможни съперници на Джошуа през лятото. На първо място е Александър Поветкин, следван от Джарел Милър и чак след това се нарежда Уайлдър.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.