Намери ни
To Top

Сензация в групата на Лудогорец! Ливърпул прави трансфера на зимата

Сензация в групата на Лудогорец в Шампионска лига. Ливърпул ще осъществи трансфера на зимата. Мърсисайдци вече подготвят сделката. Ето какво разкриват медиите на Острова.


Ръководството на Ливърпул ще предложи умопомрачителните 200 000 паунда на седмица на Марко Ройс. За сравнение към момента той взима 60 000 паунда седмично в Борусия. В договорът на Марко с дортмундци има клауза, която му позволява да напусне немския гранд следващото лято за само 25 милиона евро.

Редица европейски колоси се надпреварват за подписа на германския национал. Арсенал, Барселона, Реал и Байерн Мюнхен са най-често спряганите тимове за Ройс, но сега на Острова визират, че той е изкушен от изключително сериозна оферта на Ливърпул, а червените искат сделката да стане още през зимата като са готови да предложат на Борусия сума над визираните 25 милиона евро.

Ако сделката се осъществи, най-вероятно ще се счита за трансфер номер 1 на зимата. Българският Лудогорец има амбиции да изпревари мърсисайдци в групата си в ШЛ този сезон. Сами може да прецените обаче какви точни са разликите във финансовите възможности между двата тима. 200 000 паунда седмична заплата, звучи космически за родните стандарти.

Ощр от категория Тема на деня