sportove.net

Тити: Черно море не е от нашата класа

Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов сподели мнението си за четвъртфиналния двубой срещу Черно море Тича (Варна), който беше спечелен от неговия тим 93:67.

“Започнахме малко сковано, нямахме добра успеваемост в началото, но впоследствие се разиграхме. Имаме 31 асистенции, добри контраатаки, съперникът не е от нашата класа. В отбора има химия, няма егоисти.


Този мач е част от подготовката ни за полуфинала. Ние добре съзнаваме, че срещаме съперник, който през годината пострада много. Те мислят за края, ние за първото място и това не може да не се отразява.

“Добро включване от Ники Стоянов, Крис Минков, Деян Карамфилов, атракция от Омари Гудул. Смятам, че стана приятен мач за гледане. За нас е важно мачовете да са само два, за да не се наруши подготовката за полуфинала.

“Няма доказателство дали е по-правилно да почиваме повече или да имаме игрови ритъм. Нямаме предпочитания – и Рилски, и Берое са силни, но ние сме най-силният отбор и трябва да го доказваме. От нас зависи до голяма степен как ще се класираме”, коментира Папазов.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.