Намери ни
To Top

В Каталуния избухнаха! Един от най-добрите в света напуска Барса…

Истинска трансферна сензация излезе наяве днес. В Каталуния разкриха интересни подробности около суперзвездата на Барселона и Испания Педро Родригес. Разкритията са свързани с провален трансфер на крилото, но на Пиренеите медиите стигат по-далеч и се визира, че може би Родригес играе последния си сезон за Барса.

Педро е бил близо до преминаване в Арсенал по време на лятната кампания, съобщава каталунската медия Mundo Deportivo.


Според информацията, 27-годишният испански национал е решил да остане в Барселона, след като Луис Енрике замени Херардо Мартино на треньорския пост. През лятото Арсенал плати 35 млн. паунда за друг футболист на каталунците – чилийския голмайстор Алексис Санчес.

В Испания обаче продължават да спекулират, че е много възможно Педро през следващото лято да избере английски гранд за продължаване на кариерата си. Интерес към него освен от Арсенал, се визира, че проявяват Ливърпул и Ман Сити.

При атака съставена от Неймар, Меси и Луис Суарес е много вероятно Педро Родригес да се озове в ролята на твърда резерва в Барса, а това ще го склони към неизбежен трансфер, защото Родригес не е играч, който ще се задоволи с място на пейката, макар и в Барселона.

Ощр от категория Тема на деня