Намери ни
To Top

Скандалът на годината! Рапърът Dee лъсна в оргия! Вижте го как пуши трева и оправя проститутки (СНИМКИ 18+)

Скандалният рапър Dee замина за Тайланд на почивка, заедно с приятели, сред които режисьорът Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг. Татуираният мачо и там намери канал за нелегална дрога, която спомага за доброто му настроение. Репортер на в. „ШОУ“ попадна на клипче, пратено от рапъра до приятел, в което той буквално поглъща сурови листа марихуана.


ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Радомир Юнаков, както е истинското име на гангстера, изглежда е голям любител на миризливата трева. Пред приятели от България споделил, че е намерил хора, които тайно му я доставят в Тайланд директно от джунглата. Това е доста опасно и необмислено негово действие, тъй като растението не е минало през никакви проверки, а знаем какви болести върлуват в тези страни. Там населението е изключително бедно и явно са намерили начин да крадат забранените листа от джунглата и да снабдяват туристите.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Ден преди полета си за Банкок Dee и компания си спретнаха невиждан купон в мезонет в центъра на София. Явно стабилно напушен, той пусна стори в Инстаграм, от което ясно се вижда как жена прави орална любов на мъж. Компанията били 10 момчета, а в късните часове на нощта позвънили на момичета на повикване. И обикновеният ергенски запой прераснал в голяма оргия и голямо количество наркотици.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Вероятно подобни сексоргии не са нещо ново за риалити героя и неговите приятелчета, които релаксират с пушене на трева и безобразен секс.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ КАДРИ!

Ощр от категория Акценти