Намери ни
To Top

Мега-скандал! 18-годишната Александра продаде девствеността си, вижте супер грозните сцени (ВИДЕО и СНИМКИ 18+)

Румънката Александра Кефрен стана известна, след като през март 2017 г. продаде девствеността си на търг за 2,3 милиона евро. 18-годишното момиче мотивира решението си с нежелание „да я даде на някого, който може да я напусне“. Една година по-късно обаче Александра призна, че няма продажба, а цялата история е измамен PR на агенцията Cinderella Escorts, съобщава Unilad.


ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

И наистина, след като моделът стана популярен в медиите, стотици момичета се обърнаха към агенцията, защото искаха да следват стъпките й. Въпреки това самата компания заяви, че търгът е реален, а Александра трябваше да бъде експулсирана, защото нарушила основното им правило – момичето имало приятел.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

След като Александра пусна вълна от реклами за продажбата на девствеността си, собственикът на агенцията Ян Закобелски заяви, че получава около хиляда предложения на ден, 600 от които са от момичета, които искат да работят в ескорт, а останалите са девици. Въпреки това, според източника на sugarcookie.com, човекът по този начин ги примамва за бордел, разположен в Атина.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Фактът, че Ян Закобелски, чието истинско име е Александрос Калиникидис, е мошеник е потвърден от някои момичета в мрежата.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

„Той ми изпрати статии за неговата агенция и каза, че трябва да ги прочета, след което той предложи да стана висококачествен ескорт. Kаза, че едно от момичетата му е получила 9 000 долара, но това беше лъжа, защото за един клиент тя получи по-малко от 100 евро“, споделя Хариет Загаркоуки.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Друга жертва разказва, че жените, които влизат в този публичен дом, се обслужват от осем души на нощ, като всеки от тях плаща 50 евро. В същото време 50% от сумата се взима от „Пепеляшка“ Ескорт. Със sugarcookie.com вече се e свързвал отделът за борба с трафика на хора и Националната агенция по престъпността, за да изяснят ситуацията.

Ощр от категория Акценти