Намери ни
To Top

Крушарски предлага договори на шестима

Собственикът на Локо (Пловдив) Христо Крушарски успя след завръщането си от Аржентина да отправи оферти към шестима основни футболисти, на които договорите с клуба изтичат през лятото.

По изричното искане и на треньора Бруно Акрапович гръбнакът на „черно-белите“ трябва да бъде запазен за следващия сезон, за да може да се надгражда с привличането на 2-3 нови попълнения.

От Локомотив ще направят всичко възможно да оставят в тима лидерите Веселин Марчев, Димо Бакалов, Илко Пиргов, Димитър Везалов, Първиз Умарбаев и Юрица Булят. На Мохамед Муса пък му изтича периодът на преотстъпване, но крайният защитник едва ли ще остане на „Лаута“ и след лятото.


Шестимата са получили предложения за нови договори с клуба и имат време да обмислят дали ги устройват финансовите условия.

От тях с най-малки шансове да остане е Юрица Булят, който вече има няколко оферти, а от лятото ще стане свободен агент и няма да има проблеми да си намери нов клуб.

Веселин Марчев ще играе срещу Септември, въпреки че има натрупани 8 жълти картона. При следващо предупреждение той ще бъде наказан за 2 мача, но от клуба предпочитат той да изчисти санкцията си преди старта на преките елиминации.

Ощр от категория Трансфери