Намери ни
To Top

Представител на Ризеспор дойде за Клаудиу Кешерю

Представител на Ризеспор – лидер в турската 1-ва Лига (второ ниво на местния футбол), бе в ложите на стадиона, за да наблюдава изявите на Клаудиу Кешерю. Румънският нападател отново се представи на висота. Той реализира своя гол № 24 този сезон в първенството. Ризеспор, който почти сигурно ще влезе в елита, иска да привлече Клаудиу в редиците си.


Този клуб искаше централния нападател още през зимата, но тогава до сделка не се стигна. Кешерю остана при разградчани и дори удължи договора си с клуба. За да го имат, турците ще трябва да извадят сериозна сума.

Според местното издание „Фотомач“, Ризеспор ще се споразумее с Лудогорец за правата на 31-годишния футболист. Вестникът дори твърди, че Кешерю е дал принципно съгласие за осъществяването на такъв трансфер. „Ризеспор търси усилено нов нападател и продължава да влага всички усилия в привличането на Клаудиу Кешерю. Той вече е поканен в Турция за заключителни преговори за личните си условия и двете страни се очаква да си стиснат ръцете“, твърди „Фотомач“.

В ложите в Коматево имаше и мениджъри, които работят с италиански клубове.

Ощр от категория Трансфери