Намери ни
To Top

Алегри забива Дибала на пейката в мача на истината

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не е никак доволен от моментната форма на Пауло Дибала и по всяка вероятност ще го остави сред резервите в мача срещу Наполи, който може да реши съдбата на титлата. Юве има аванс от 4 точки пред тима на Маурисио Сари, който ще гостува в Торино в неделя.

Миралем Пянич, Марио Манджукич и Стефано Стураро са под въпрос за големия сблъсък заради травми, но ситуацията с Дибала е различна. Той се представя колебливо в последно време, а в негово отсъствие „бианконерите“ изнесоха страхотен мач срещу Реал Мадрид на „Сантиаго Бернабеу“ и бяха на крачка да елиминират европейския клубен шампион.



View image on Twitter
View image on Twitter

Arjun Pradeep

@IndianRegista
? ?? ?

Front page of Corsport speculates about whether off form stars, Dybala and Mertens could be respectively dropped for Mandžukić and Milik in Juventus-Napoli.

3:49 AM – Apr 20, 2018
11
See Arjun Pradeep’s other Tweets
Twitter Ads info and privacy
Според Sky Sport Italia, Алегри ще предпочете в стартовия състав Манджукич, ако е възстановен. Дъглас Коща също ще е титуляр, а атаката срещу бившия си тим ще води Гонсало Игуаин.

Изненада се очаква и в състава на Наполи. На пейката може да остане Дрис Мертенс, който е голмайстор на тима, за сметка на Аркадиуш Милик.

Ощр от категория Футбол