Намери ни
To Top

Надарена полицайка лъсна топлес в интернет! Вижте я по голи гърди, крушите й побъркаха мъжете (СНИМКИ 18+)

Обикновена човешка завист е на път да провали обещаващата кариера на сержант Лиан Кар от полицията в Линкълншър, Англия, съобщи „Дейли мейл“. Тя е известна като лицето на управлението в Грантъм и е любимка на PR-отдела му.

Колегите от районното й завидели за снимките, които тя пусна в Инстаграм, докато се лекувала от стрес през 7-месечна отпуска по болест.

Сержант Кар изглежда в отлично физическо състояние и в още по-добро настроение на повечето от тях, заснети на плажове в Тайланд, Кипър, ЮАР и по снежните склонове на австрийските Алпи.


Говорителка на полицията в Грантъм, Линкълншър, поясни, че стресираният сержант не е нарушил правилника с палавите си снимки. Колегите й обаче побеснели, като някои от тях я обвинили, че си живурка с парите на данъкоплатците. Сержант Кар получава по 4500 евро месечна заплата.

„Със сигурност не изглежда твърде стресирана на снимките си в социалните мрежи“, коментира саркастично полицай от управлението й. „Тя е полицай на висок пост, сержант, който взима 45 000 паунда годишно, а някои от снимките не подхождат на този пост.

Практически на всяка снимка тя е почти гола, а някои от позите й са доста предизвикателни. Това, което най-силно вбеси колегите, е че тя качваше снимките от пътешествията си когато се предполагаше, че не идва на работа по болест“.

Вътрешното разследване на сержант Кар по обвинение в неприлично поведение вече е приключило и тя отново е на работа, съобщиха от нейното полицейско управление.

Ощр от категория Акценти