Намери ни
To Top

Етър търси първи успех над Септември

Днес в 17:15 часа Етър посреща Септември в среща от група “Б” на втората осмица в Първа професионална лига. Домакините все още нямат успех над софиянци в елита и ще направят четвърти опит. Предишните три срещи бяха доста интересни, като две от тях завършиха наравно, а в третата Септември записа успех.

В тази група нещата до голяма степен са ясни.


Септември и Локомотив (Пловдив) ще завършат на първите две места, като остава единствено да се определи кой от тях ще завърши пред другия. Именно заради това днешният двубой не е без значение за гостите, които имат достатъчно основания да излязат мотивирани за успех.

Домакините не могат да разчитат на наказания Димо Атанасов. Всички останали футболисти са на разположение на Красимир Балъков. Предполага се, че той ще пусне в игра Григич, на вратата, Пашов, Скерлев, Гълъбов и Филипов в отбрана. Сърмов и Манев ще са двойката опорни халфове, а Колев ще действа пред тях. Батрович и Младенов ще действат на крилата, а Бадара ще води атаката.

В същото време в състава на Септември мача пропускат контузения Богомил Дяков и наказания Мирослав Будинов. Николай Митов се очаква да стартира срещата с Георгиев под рамката и карето Стоянов, Добрев, Елтон и Стоичков в защита. Чандъров и Алвеш ще са двамата в средата на терена, а Тилев и Гади ще действат на крилата. Галчев ще е в ролята на плеймейкър, а Тошев ще действа на върха на атаката.

Първа лига, група “Б”:

ЕТЪР – СЕПТЕМВРИ

Вероятни състави:

ЕТЪР: Григич, Пашов, Скерлев, Гълъбов, Филипов, Манев, Сърмов, Цладенов, Колев, Батрович, Бадара

СЕПТЕМВРИ: Георгиев, Стоянов, Добрев, Елтон, Стоичков, Чандъров, Алвеш, Галчев, Гади, Тилев, Тошев

Стадион: “Ивайло”, Велико Търново
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 17:30 часа

Ощр от категория Футбол