Намери ни
To Top

Ясновидка намери местонахождението на избягалите затворници! Според нея, Владимир Пелов и Радослав Колев…

Духналите затворници Владимир Пелов и Радослав Колев ще стават хъшове в Румъния. Те планирали да минат река Дунав, вероятно провокирани от театралната постановка или филм, който са гледали зад решетките. Това заяви ясновидката Василка Анакиева от село Граница, цитирана от в. Телеграф


.

„Много хора идват при мен, в това число и надзиратели от софийския затвор. Там също знаят, че са тръгнали към северната ни съседка. Има шанс да ги хванат, но с помощта на Интерпол“, провидя бившата участничка в реалити играта „Ясновидци“. Тя обаче не пожела да даде повече подробности за актуалното им местонахождение заради страх от вендета.

До даровитата жена, която се слави със силни лечителстки способности, са се допитвали навремето Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като Братя Галеви. „Вероятно е това, имах среща с тях в парка „Бистрица“, който те благоустроиха над Дупница. Видяхме се по повод една неръкотворна каменна икона, която изчезна. Поговорихме малко, каквото съм могла помогнала съм, те също са ми правили услуги“, откровена е ясновидката. Според нея братята не са толкова черни, колкото ги изкарват.

Всъщност те са може би най-популярните българи извън закона, които родните власти безуспешно издирват от години. Бившите барети бяха осъдени съответно 7 и 5 години затвор за ръководене на група за рекет, но след като присъдата им бе потвърдена от Върховния касационен съд, изчезнаха яко дим.

Ощр от категория Акценти