Намери ни
To Top

Георги Петков: Левски и ЦСКА изостават от Лудогорец

Бившият вратар на Левски и настоящ на Славия Георги Петков заяви, че Митрев не трябва да рухва от гола на Кешеру в мрежата му.

Преди време двамата бяха съотборници на „Герена“.

„Видно е, че се правят грешки от вратарите на Левски напоследък. Мачът с Лудогорец се разви нещастно за Божката Митрев.


До момента с гола на Кешеру от корнер той пазеше великолепно. Но се случва. Въпросът е да не се повтарят тези грешки. Пожелавам му постоянство в игрите. Дано психически да издържи и да продължи. Защото Левски е голям клуб и там напрежението е по-голямо, отколкото в другите отбори. Там винаги трябва да си номер едно във всеки мач. Познавам Митрев, надявам се да не изпадне в дупка, а да покаже, че заслужава да е вратар на Левски. Той е левскар и го боли“, каза Петков пред Канал 3 и за пореден път си пожела Славия да срещне „сините” на финала за купата.

„Това го прогнозирах още през зимата. Левски победи ЦСКА с 2:0 в първия полуфинал, а ние постигнахме добър резултат срещу Ботев Пловдив – 1:2. Според мен в момента Левски и ЦСКА изостават като организация и това се вижда в изявите им. Затова и Лудогорец се представя на ниво. В Славия се залага на млади футболисти. Такава е политиката на клуба и при интерес от чужбина нито един състезател не бива да бъде спиран от клуба”, каза 42-годишният Георги Петков.

Ощр от категория Футбол