sportove.net

Делио Роси: Левски играе добре

Треньорът на Левски Делио Роси коментира предстоящия мач с ЦСКА за първенството.

Италианецът твърди, че вече има някаква идея как да излезе срещу този конкретен съперник, но е прекалено рано да я разкрие.

“Мачът с ЦСКА никога не си прилича с другите двубои.

Такъв мач винаги е важен, независимо дали е за първенството, или за Купата, още повече, че той е част от плейофите в Първа лига”, сподели Роси в ефира на предаването “Преди кръга” по DIEMA SPORT и продължи с очакванията си.


“Да, победихме ЦСКА в първия полуфинал, но ако гледаме цифрите, нашето представяне не е много добро. Но като отбор стоим добре и това си пролича в полуфинала за Купата с този съперник, както и срещу Лудогорец”, добави именитият специалист и сподели какво може да се очаква от битката в сряда.

“В този мач ние трябва да сме един Левски, който играе солидно. Едва втори ден сме след предишния ни мач срещу Лудогорец и е малко рано да говоря за тактика. Имам в главата си някаква идея, но трябва да видя какво е състоянието на футболистите, които играят по-често, така че е рано да се каже с какъв състав ще излезем и каква ще е тактиката”, завърши Роси.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.