sportove.net

Моуриньо: Няма да похарчим повече, отколкото можем да си позволим

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо твърди, че клубът няма да стига до лудост по отношение на инвестициите в нови играчи през лятото, но все пак ще се опита да скъси дистанцията от Манчестър Сити. Португалецът, който похарчи повече от 300 милиона паунда, откакто започна работа на “Олд Трафорд”, добави, че битката не е само между градските съперници от Манчестър, а между всички клубове от топ 6.

“Няма да похарчим повече, отколкото можем да си позволим. Няма да правим нищо лудо.


Просто ще се опитаме да се подсилим малко. Всеки ще опита да направи това, както направихме и ние през миналия сезон. Преди година завършихме шести, а през тази, надявам се, ще финишираме втори. За следващия сезон ще се опитаме да подобрим отбора още повече, но ще видим какво ще се случи. Вероятно и Манчестър Сити ще направи мащабни инвестиции, за да не позволят на останалите да се доближат до тях. Но не става дума само за тях и нас, а и за Ливърпул, Арсенал, Челси и Тотнъм. Борбата няма да е само между Сити и Юнайтед, а между шест отбора”, сподели Моуриньо.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.