Намери ни
To Top

В Румъния: Кариерата на Ривалдиньо е в опасност

„Кариерата на бразилския нападател на Левски Ривалдиньо е в опасност“. Това написаха от румънския сайт gsp.ro. Медиите в северната ни съседка направиха интересно проучване, в което отбелязват кариерите на футболистите, които напуснаха Динамо Букурещ през зимата. Ривалдиньо заедно с Хуан Албин и Жереми Бокила попадна в разочарованията.


Сайтът отбелязва, че синът на легендарния Ривалдо не успява да се впише в състава на Левски и за момента е записал едва четири двубоя, в които все още не се е разписал. Скромният му актив за сините е едва от 149 минути и само два мача като титуляр, в които е бил заменен, а в останалите пет двубоя остава извън състава на старши треньора Делио Роси.

Румънците насмешливо отбелязват, че през зимата Левски се похвали с трансфера на Рибалдиньо, а футболистът от своя страна словесно нападна бившия си наставник в Динамо Василе Мируца. Бразилският нападател не взе участие вчера в двубоя срещу Лудогорец, според щаба на сините той страда от контузия.

Все пак северните ни съседи отбелязват, че бившият играч на кучетата Филипе Нашименто се е адаптирал много по-добре в Левски и показва добра форма.

Ощр от категория Анализ