Намери ни
To Top

Сензация! Не Лудогорец, а Левски ще направи фурор в Шампионска лига

Не Лудогорец Разград, а Левски София ще е българският отбор, който ще направи фурор в Шампионска лига. Това заяви лично босът на родния колос Батков. Но съществува едно голямо условие.

„Очаквам съвсем скоро в съседна ни държава да се случи нещо сензационно.


Съседна от Запад. И нашите политици да се замислят какво вършат в България и дали милионите фенове на Левски няма да стоварят гнева си към тях. Сещайте се Вие за какво говоря. Спонсорът на Левски зависи от „Южен поток“. Съвсем скоро тези, които се упражняват за „Южен поток“ ще усетят гнева на Левски“, заяви ядосан Батков.

Сините очакват огромна финансова инжекция от Газпром. Ако всичко е по предварителни планове в Левски трябва да се налеят големи за родните стандарти суми, а под ръководството на Димитър Димитров – Херо тимът да се пребори за титла в следващите няколко сезона и да атакува успешно представяне в групите на Шампионска лига.

Разбира се, всичко това ще се окаже мираж, ако българските политици обърнат за пореден път гръб на спорта. В случая още по-фрапантно – на футболния тим на Левски, който е религия за огромна част от сънародниците ни.

Ощр от категория Тема на деня