sportove.net

Клубове от Португалия следят звезда на Левски

Халфът на Левски Роман Прохазка може да напусне клуба след края на сезона. Договорът на словака със “сините” изтича и все още не е подновен. Двете страни водят преговори за нов контракт, но до момента не могат да се разберат. Условията, които столичани предлагат не устройват Роман.Ботев Пд – Левски 1:0

От това смятат да се възползват два португалски клуба. Сериозен интерес към полузащитника проявяват Маритимо и Рио Аве, твърди “Меридиан мач”. Двата клуба са наясно, че могат да се сдобият с качествен и работоспособен играч без пари. Те се борят за участие в Лига Европа през следващия сезон и желаят да подсилят съставите си.
Левски покори “Тича” след 3:2 над Черно море

Прохазка остана извън титулярния състав в първия полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА-София, спечелен с 2:0. Този ход на треньора Делио Роси показа, че може би занапред словакът няма да бъде сред единадесетте във важните мачове, което само по себе си значи, че халфът няма да остане на “Герена” след края на сезона.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.