sportove.net

Фюри: Харесваше ми да съм дебел

Тайсън Фюри е една от най-атрактивните боксови фигури в последните години и в това няма спор. Бившият световен шампион в супертежка категория се подготвя за завръщането си на ринга, което трябв да се състои на 9 юни в “Манчестър Арена” в Манчестър, а междувременно изтърси поредно интересно признание в неподражаемия си стил.

“Харесваше ми да съм дебел. Беше страхотно.


Беше прекрасна част от моя живот и се надявам, че един ден отново ще бъда дебел”, разкрива “Циганския крал”.
View image on Twitter
View image on Twitter

Paul Mitchell
@PaulTMRetail
“Fat man” @Tyson_Fury is getting serious! Bring on @anthonyfjoshua for #BattleofBritain

7:28 PM – Feb 13, 2018
See Paul Mitchell’s other Tweets
Twitter Ads info and privacy

29-годишният британски гигант добавя, че в най-тежките си дни е бил достигнал тегло от плашещите 171 килограма, което е твърде много дори за неговия ръст от 206 сантиметра.

“Имам голям диамантен ланец с голям диамантен кръст на него. Когато ги слагах на врата си винаги си мислех – “Да, аз съм истинското Голямо татенце сега!”. Излизах с големия си джип Jeep и носех този ланец, гол до кръста, истински дебелак. Дали афектираше самочувствието ми? Не”, добавя още Фюри, който има 25 победи на професионалния ринг, 18 от които са с нокаут.
Тайсън Фюри е новият крал на ринга+9

“Чувствам се добре, когато се боксирам. Харесва ми да имам подреден график и изградени навици. Ако си изградил рутина и нещата върят добре, окей, но когато всеки ден ти е Коледа, при това 365 поредни дни, нещата стават малко скучни. Щом можеш да излизаш когато си поискаш, да ядеш и да пиеш каквото пожелаеш и да правиш каквото поискаш, в един момент става леко скучно”, връща се назад Тайсън.

“Но сега ми предстои работа за вършене”, завършва Фюри.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.